Winkelwagen Geen producten

Ruilen en retourneren

Annuleren

Mocht een besteld artikel, om wat voor reden dan ook, niet geheel of gedeeltelijk naar wens zijn dan heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Dulaan zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Dulaan geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via dulaan@dulaan.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Ruilen

U kunt er ook voor kiezen de bestelling te ruilen (voorzover een alternatief voorradig is) en vooraf per e-mail het gewenste product alvast te laten reserveren. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Bij ruilen zijn de verzendkosten voor het nieuwe artikel voor onze rekening.

U kunt een artikel als volgt ruilen/retourneren:

  • Meld uw retour aan via dulaan@dulaan.nl.
  • Vul bijgesloten retourformulier in en stop deze samen met het product (ongedragen, onberispelijk, met labels) in een verzenddoos (eventueel de originele indien deze nog bruikbaar is).
  • Sluit de doos goed af en draag zorg voor correcte frankering en adressering: Dulaan, Flamingohoek 26, 3201HC, Spijkenisse.
  • Breng de verpakte retourzending naar het dichstbijzijnde postkantoor. Vraag altijd om een traceercode en bewaar deze goed. Dulaan is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retourgezonden artikelen.

Retourkosten vergoed door PayPal

Via PayPal kunt u de kosten voor de retourzending terugkrijgen als de bestelde artikelen ook via PayPal zijn betaald. https://www.paypal.nl/retour/ 
 
  WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies voor anonieme bezoekmeting en websiteverbetering. We slaan geen persoonlijke gegevens op.